OKULUM KADIN FUTSAL TAKIMI İLÇE 3.SÜ OLDU

Kadın Futsal 3.lük

 Okulum Kadın Futsal Takımı Kupa ile Sezonu Kapattı

Okulum kadın futsal takımı 2022-23 eğitimi öğretim yılında Şişli 3.lüğünü kazanarak sezonu kapattı. Başarılarından dolayı süper kızlarımı tebrik ederim.

Çok kuvvetli bir jenerasyon yakalayan okulum kadın futsal takımı bu sezon oldukça şansız bir yıl geçirdi. İl müsabakalarında Türkiye finallerine giden bir takımı eledikten sonra yine finallerin başka bir takımına yenilerek ilk turnuvalarını bitirdiler.

Daha sonra Bahaçeşehir Gençlik Oyunlarında önce Şişli şampiyonu oldular ancak kurallar gereği turnuvanın geriye kalan kısmında yer alamadılar.

Daha sonrasında ise ilçe maçlarının başlamasına 1 ay kala ana oyuncularımızdan ikisi hariç tüm oyuncularımız temel liseye geçerek kadın futsal takımının yeniden yapılanmasına sebep oldular.

Tüm bunlara rağmen ilçe turnuvalarının ilk gününden sonra yarı finale yükselmeyi başaran okulum kadın futsal takımı biz buradayız dediler.

Yarı finalde şansız pozisyonlar yaşadık ve rakibimiz Maçka MTAL de bu durumu değerlendirmesini bildi. Oyun bir türlü lehimize dönmeyince maçı 5-1 kaybederek 3.lük müsabakası oynadık.

3.lük maçında rakibimiz Ahi Evran oldu. Kızlarımız maça baskılı ve etkili başladı. İlk yarı ortada seyreden bir maç oldu. Kalecimiz Eylül'ün muhteşem performansı ile kaleyi gole kapattık. Karşılığında 1 gol bulan kızlarımız devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya rakibimiz durumu eşitlemek için risk almak zorunda kaldı. Bu periyotta kalecimiz Eylül devleşerek skoru lehimizde tuttu.

Daha sonra bulduğumuz bazı pozisyonları değerlendirerek maçı 5-0 kazanarak Kurtuluş Anadolu Lisesi Kadın Futsal Takımıyla 3.lüğü kazanmış olduk.

3.lük maçında Feda'nın yarı sahadan 90'a attığı gol turnuvanın en güzel golü oldu. Eksiklerimize rağmen üstün performans sergileyen kaptan Naz, Ayşe, Dilara ve Nursenur ise 3.lük kupasını okulumuza kazandıran kıymetli performanslar sergiledikleri için kendilerini yürekten kutlarım.

Özel bir teşekkür ise okulum kadın futsal takımını hiç yanlız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza gönderiyorum.

Tebrikle okulum Kadın Futsal Takımı....
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.