U22 ERKEK TAKIMIM SEZONA İYİ BAŞLAMADI

 Küçükyalı Gelişim Basketbol Kulübüm U22 takımı geçen gece karşılaştığı Anatolya Turkuaz basktebol takımına karşı çıktığı ilk lig maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

kulübüm maç sonu

Sezon başında yeni bir kadro kurarak işe başladık. Ancak bir türlü bir arada çalışamadık. Sürekli eksik oyuncularla antrenmanlarımız devam etti. Try out süreci ve takım oluşumu için nihayi kararımızı oldukça geç verdik. Böyle olunca da bir türlü bir sistem içerisinde antrenmanlardaki ilerlememiz yeteri kadar olamadı.

Sporcularımın geçen geceki mağlubiyetleri kesinlikle onların sorumluluğunda değildir. Koç olarak mevsiminden önce çiçek açılmaz deyimini sanırım pas geçtim. Bir takım alışkanlıklarımız oturmadan ki basketbol bir alışkanlıklar sporudur ben sonraki basamağa geçtim.

Alışkanklıkların oturmaması temelinde sahada özellikle hücumda oldukça dağınık bir görüntü çizdik. Takımın ne bir fastbreak oyunu söz konusuydu ne de yarı saha ofenste yapmaya çalıştığımız bir şey vardı. Bu alışkanlıkların kazandırılamamış olmasının tüm sorumluluğunu üzerime almaktayım.

Ancak altını net çizdiğimiz bazı ilkelerin de sporcular tarafından uygulamaya ısrarla sokulmaması da biraz olsun onların sorumluğunda olmalıdır. Umarım sporcularım da özeleştirilerini verip sonraki maçlarda ayağa kalkma fırsatı yakalarız.

Rakibi kazandığı için tebrik ediyoruz. Bu maçtaki mağlubiyetten üzgün ayrılıyoruz ancak daha sonraları için kulübüme daha iyi basketbol oynatmak için eksiklerimizi bir kenara yazarak ders çıkaracağımıza inanıyorum.

Basketbolcularım şunu unutmasını istemiyorum, galibiyetlerimizi ve mağlubiyetlerimizi bir duvara asıp onlarla gurur duymalıyız. 

Her maçın sonunda bir özeleştiri yaparak daha iyisini gerçekleştirmek umuduyla...


Maç Sonucu

Küçükyalı Gelişim  48
Anadolu Turkuaz   71 


Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.