KURTULUŞ AL 2022-23 SINIFLAR ARASI TURNUVA KAYITLARI BAŞLADI

Kurtuluş AL Turnuvalar

Kurtuluş AL Sınıflar Arası Turnuvalar

2022-2023 Dönemi Sportif Etkinlikler

Turnuva Başvuruları

Basketbol ödülleri
20222-23 Dönemi Şişli Kurtuluş Anadolu Lisesi Sınıflar arası turnuva kayıtları başlamıştır. Bu yıl turnuvalar 2 haftalık bir süre içerisinde başlayıp sonlandırılacaktır. Turnuva kayıtları alındıktan sonra statüler ve programlar açıklanacaktır. Başta 3x3 Karma Basketbol, 4x4 Karma Voleybol, 7x7 Karma Futbol olmak üzere talebe göre diğer branşlarda da turnuvalar organize edilecektir. Bireysel yarışmalar için her öğrenci bireysel kayıt yapabilir.

Turnuvalara Kayıt öğrenciler https://umityanar.blogspot.com/p/iletisim.html linkinden takım adlarını ve oyuncu listelerini göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca bireysel yarışmalarda turnuva yapılmasını isteyen öğrencilerin de yine kayıt formunu doldurarak bilgi vermelidir. 

Kayıt formu doldurulurken takımların sınıf olarak adları, katılmak istenen branş ve katılacak öğrenci listelerinin belirtilmesi gerekmektedir. Bireysel yarışmalara başvuran öğrencilerin de katılmak istediği bireysel yarışmayı belirtmesi şarttır. Bir öğrenci istediği kadar turnuvaya başvuruda bulunabilir.

okulum basketbolu
Örneğin, iletişim formu doldurulduktan sonra Mesaj bölümünden aşağıdaki şekilde takımlar veya bireysel başvurularda bulunulabilir. Eksik bilgilerin girilmemesi önemlidir. İletişim formunu doldurmaya kişiler veya takımlar turnuvalara giremezler. Okulum öğrencilerin bu bağlamda iletişim halinde olmaları ve turnuva başvuruları sonlanmadan kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Turnuvaların statüsü ve programları belirlendikten sonra artık bir değişiklik yapılmayacaktır.

3x3 Basketbol 11Z Sınıfı     
1. Fadime Şule Gezer  11Z
2. Şevval Leyla Kaya   11Z
3. Esma Mizgin Taykan 11Z
4. İbrahim Güven   11Z
5. Ümit Yanar  11Z

Masa Tenisi Bireysel  Katılım
1. Ezra Başer   11G

Takım turnuvalarının ve bireysel katılım yarışmalarının başvuruları alındıktan sonra statüler, kurallar ve maç programları açıklanacaktır.

Her takım sınıflarındaki öğrencilerden oluşmak zorundadır. Şayet bir branşta sınıftan takım çıkmıyor yada sınıf takımına alınmamış sporcu adayı varsa, o zaman turnuvada yer almak isteyen öğrenciler de bireysel kayıt gibi takım kayıtlarını yapacaklardır. Beden Eğitimi zümresi de bu kişilere uygun bir takım ayarlaması yapar.

Sitemiz Okulum bölümünden başlayacak tüm turnuvalara ait bilgiler, maç proramı, sonuçlar, sıralamalar ve fotoğraflar yayınlanacaktır.

Katılacak tüm takım ve bireysel öğrencilere şimdiden başarılar.


Paylaş:
spacer

1 yorum:

  1. 11 E sınıfı basketbol takımı
    Özgün Anıl Kaya
    Cemal Arda Aktaş
    Ali Ege Töre
    Bulut Anıl Dinç
    Mustafa Eren Aksoy

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.