KURTULUŞ LİSESİ 2021-22 BASKETBOL ALL STARI

 KURTULUŞ AL PITSBULL BASKETBOL ALL STAR HAFTASI

all star basketbol


ALL STAR BASKETBOLCULARI NASIL BELİRLENDİ?

3x3 Karma Basketbol turnuvası oldukça çekişmeli devam etti. Okulumuzda ekim ayında başlayan maçlar mayıs ayına kadar sürdü. All Star Haftası olarak 2. dönemin 2. haftasını seçtik ve birinci dönemin son haftalarından itibaren okul öğrencilerimizin katılımıyla all star basketbol müsabakasında görülmesi istenen oyuncu adaylarına oylar verilmeye başlandı.

Okulum öğrencilerinin Discort sunucusunda tüm okulun katılımıyla oylama yapıldı. Oylama sonucunda en çok oy alan 2 oyuncu takım kaptanı olarak öğrencilerimizin All Star müsabakasında görmek istediği oyuncuları Draft ederek takımlar kuruldu.

Team Ömür

Okulumuz öğrencilerinden Ömer en çok oyu alan oyuncu olarak ilk draftı seçme hakkına sahip oldu. Ömer normal sezonun da MVP'si olarak takımı Cenk, Bora, Ege ve İbrahim ile kurmuş oldu.

Team Bartu

Okulumuz şut yarışması finali oynayan fakat finalde kaybeden Bartu Tiksiz (Tiksiz ismini favori olduğu şut yarışmasında finalde kaybettiği zaman almıştır.) Takımını Ümit, Hasan, Çakıltaşı ve Leyla ile kurmuş oldu.

Şevval Leyla Kaya 3x3 Karma Basketbol Turnuvası kapsamında Kadınlar 3 sayı şampiyonu olmuştur. Erkeklerde de Bartu Tiksiz'i finalde yenen Ümit Yanar oldu.

Oldukça çekişmeli geçen Team Ömer-Team Bartu 3x3 Karma Basketbol All Star Müsabasında Bartu Tiksiz'in MVP olduğu Team Bartu 41-32 kazanmıştır. 

All Star Müsabakası Öğle tatili sırasında oynanmış olup neredeyse tüm okul öğrencileri maçı izlemiştir.

Emeği geçen tüm okulum öğrencilerimi yeniden kutlarım.
 
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.