OKULUM KURTULUŞ PITSBULL BASKETBOLU

   OKULUM 2021-22 SEZONUNUN KISA ÖZETİ

2021-22 Sezonu itibariyle okulum Kurtuluş Anadolu Lisesinde basketbola dair önemli kararlar aldım. Yaşanan güzel hatıraların hafızalarda kalması ve bir yerlerde hep saklı durmasını amaçladım. Bundan dolayı okulumun basketbol tarihin ilk taşlarını aşağıda özetlemekteyim.


İsmail Civelek Normal Sezonu

Okulumda Basketbol

İsmail Civelek Üniversitedeki sınıf arkadaşımdır. 12 Kasım Düzce depreminde hayata gözlerini kapatmıştır. Kendisini anmak için bu sezonu okulumda basketbol turnuvası düzenledim. Bir Türkiye rekoruna sahip bir turnuvaya şahitlik yapan okulum adına gurur duydum.

Okulumdaki 3x3 Karma Tek Pota Basketbol turnuvasının normal sezonuna hayatını kaybetmiş arkadaşım İsmail Civelek adını verdik.

İsmail Civelek Normal Sezonunda toplam 178 maç yapılmıştır. Takımlar bulundukları gruplardaki rakiplerle 3 maç, konferans içindeki diğer takımlarla 2 maç ve konferans dışındaki takımlarla 1 maç yapmıştır. Bu durum okulumuzdaki sınıflar İsmail Civelek normal sezonunda aşağıdaki kadar maçlar yapmıştır.

9. Sınıflar 23’er Maç
10. Sınıflar 25’er Maç
11. Sınıflar 21’er Maç
12. Sınıflar 24’er Maç

İsmail Civelek Normal Sezonu Sonuçları


Okulum Basketbol

Ödüller

Okulum Basketbol Normal Sezon Ödülleri

İzzet Sürücü Play Off Turu

izzet sürücü play off turu


İzzet Sürücü; Eski milli basketbolcu, TBF üstün hiztmet ödüllü basketbolcu abim. Kendisi benimiçin çok şey ifade ediyor. Basketbolumun gelişmesinden ve basketbol sevgisinin yüreğime nüfus etmesi onun sayesinde olmuştur. Öğrendiklerimin büyük çoğunluğu ondan gelmiştir. Sayesinde eski abileri ve basketbol neferlerini de gıyaben tanımış oldum.

Vefatının 2. Sene-i devriyesinde 3x3 Karma Basketbol Turnuvasının Play Off turunua kendisinin adını verdim. Umarım bir yerlerden beni izliyor ve gurur duyuyordur.

Işıklar içinde uyu canım İzzet Sürücü abim…

İzzet Sürücü play off turunun özeti de şu şekilde olmuştur.

Play Off turları Best of 3 şeklinde oynanmıştır. Final turunda ise Best of 5 şeklinde oynanmıştır.

Play Off turunda toplam 31 tane maç yapılmıştır.

İzzet Sürücü Play off Turu Sonuçları


izzet sürücü play off turu

Sıralama: 1. 12E    2. 12D    3. 11Z    4. 10A sınıfı olmuştur. 

Allstar ve Çaylak Allstar

Allstar haftasında okulumuzun öğrencilerinin oylarıyla takımlar ve yarışmaya katılacak aday oyuncular belirlenmiştir. Okul öğrencilerine açık oylama sonucunda Allstar ve Yetenek yarışmaları seyircilerin yoğun ilgisiyle karşılanmıştır.

Çaylaklar (9 ve 10. Sınıflar) ve Kıdemliler (11 ve 12. Sınıflar) olmak üzere 2 kategoride oynanmıştır. AllStar Müsabakaları ve Yetenek Yarışmaları (Şut ve Beceri).

2 tane AllStar maçı oynanmıştır.

2 tane Yetenek Yarışması yapılmıştır.

okulum basketbol ödülleri


KURTULUŞ PITBULLS HALL OF FAME

Okulum Kurtuluş AL Pitsbull Hall of Fame olarak okul tarihimizde yer edinmiş okulumuzda basketbol alanında iz bırakan öğrencilerimi onore etmek için Hall Of Fame kütüğü oluşumuna karar verilmiştir.

Okulda göreve başladığımdan bu yana ve yapılabilirse benden sonra da devam edilmesi amaçlanmaktadır.

İşte aşağıda okulumuz basketbol takımlarına damga vuran öğrencilerimiz yer almaktadır.

okulum onur tablosu



Paylaş:
spacer

1 yorum:

  1. tum sene boyunca siniflar arasi yapilan turnuvalar heyecanli ve eglenceliydi hersey kuralina gore guzel bi faaliyet gerceklestirildi

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.