Kulübüm U18 Takımı Sezona Yenilgiyle Başladı

 GENÇ BASKETBOLUCULARIM 

SEZONA YENİLGİYLE BAŞLADI

İstanbul TBF altyapı U18B Asya Liginin B grubunda yer alan Küçükyalı Gelişim Basketbol genç takımı sezona yenilgiyle başladı. Kulüp yeni yapılanan U18 takımıyla sezondaki ilk maçında görücüye çıkmış oldu.

Kulübümün sezon açılışı

Oyuna man-to-man başlayan Küçükyalı Basketbol Kulübüm U18 takımı karşısında sezona daha hazır olan rakibi Pamukspor karşısında oldukça zorlandı. Basketbol oynamaya çalışan bir görünümde olan kulübüm oyuncuları henüz sezona tam olarak hazır olmadıkları görüntüsü içindeydi.

Hızlı basketbol oynamaya çalışan kulübüm oyuncuları, yarı saha basketboluna da henüz hazır olmadığı görülmüştür. Tüm oyunculara şans verilmesinin yanı sıra 2 kere geri dönme şansı yakalayan oyuncularım Pamukspor Gelişimin oyununu kabul ettirmesinden dolayı oyun kontrolünü maçta hiç ele geçiremedi.

Rakibin hızlı hücumlarını durduramayan kulübümün genç oyuncuları dış şutlara da izin verince fark açılmış oldu.

İlerisi için iyi basketbol oynayacaklarının sinyallerini veren ancak çok çalışmalarının da gerekli olduğunun da net göründüğü bir maç oldu.

Sonraki maçlarda takımın arzulanan basketbolu oynaması beklemekteyim. Oyunda mağlup dahi olsak ta galip gelsek te oyuncularımla gurur duymaya devam edeceğim.

Mağlubiyetin tüm sorumluluğunu alarak basketbol takımımı birkaç seviye yükseltmek için gerekli tüm notları da cebime koyuyorum.

Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.