Şişli KURAL SK İlçe Şampiyonu Oldu!

 Petrol Ofisi okul sporları liginde Şişli ilçesindeki basketbol müsabakalarında Şişli KURAL SK kadın ve erkeklerde ilçe şampiyonluğuna uzandı.

Şişli KURAL SK

Şişli KURAL İlçe Şampiyonu

Petrol Ofisi okul sporları liginde kadın takımımız daha önce şampiyonluğunu ilan etmişti. Erkek basketbol takımımız Şişli ALSK'yla finalde eşleşti. Oyuna oldukça tutuk başlayan Şişli KURAL SK 0-6'lık seriyle maça geride başladı. 

Bu seriden sonra mola alan Şişli KURAL SK box-and-one savunmasına dönünce rakibin etkili olan oyun kurucusu hücumun dışında kaldı. Savunmada toparlanan Şişli KURAL SK lider oyuncumuz Kral'ın sazı eline almasıyla oyunun momentumunu eline alarak ilk periyotta 11-13'le rakibine yaklaşmayı başardı.

Şişli KURAL'ın Momentumu Eline Alması

Takımımızın lider oyuncusu Kral'a Burak eşlik edince ikinci periyotta skor üstünlüğünü de elimize alanrak 11-8'lik bir üstünlük sağladık.

Kral ve Maşallah'ın üç sayılık atış bulmasıyla rakibimiz üçüncü periyotta Şişli KURAL SK'yı sadece yakalamaya çalıştı.

Ancak Şişli ALSK, Burak ve Kral ikilisinin 24 sayı atmasına engel olamadı. Maçta rakibin oyun kurusunu Mir ve Can iyi savununca kolay basketlere potamızı kapattık.

Maşallah'ın dış ve orta mesafe şutları tehdit oluşturduğundan dolayı rakip çember altını boş bırakınca Rojvan ve Burak ribaundlarda üstünlük sağlayarak rakibin geri dönme hamlelerini kapatmış oldu.

Maçın İkinci Devresi

Basketbol momentumunu eline alan Şişli KURAL SK; üçüncü periyotta 10-4'lük bir seriyle rakibi kaya gibi çarptı. Dördüncü periyottaysa kontrollü bir oyun sonunda 10-7'lik bir üstünlük sağlayınca maçı 41-32 kazandı.

Bu sonuçla Şişli KURAL SK Petrol Ofisi okul sporları kulübü liginde Şişli şampiyonluğuna uzandı. Maça tüm oyuncularımızdan katkı aldık. 

Şampiyon Şişli KURAL SK




Basketbol takımımızın sayı dağılımı aşağıdaki gibi oldu:

Can 2 sayı, Burak 10 sayı, Kral 14 sayı, Maşallah 8 sayı, Rojvan 6 sayı, Gazi 1 sayıyla oynadı.

İl basketbol elemelerinde takımım Şişli KURAL SK'ya başarılar dilerim.

Paylaş:
spacer

3 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.