Kurtuluş Pitbulls 3e3 Basketbolda 3. Oldu

 Okulum 3e3 basketbol erkek takımı Kurtuluş Pitbulls averajla ilçe 3.sü olmayı başardı. Takımdaki oyuncular Maşallah, Cuma, Ekin, Even ve Beşiktaşlıyı yürekten tebrik ederim.

Kurtuluş Pitsbulls 3e3 Basketbol

Kurtuluş Pitbulls'un Kupa Serüveni

Okul sporları kapsamında düzenlenen 3e3 basketbol turnuvasında Şişli ilçesini kadın ve erkek takımlarıyla temsil etmek için yola çıktık. Ancak kadın rakiplerimiz olmadığından dolayı kadın 3e3 basketbol müsabakası oynayamadık.

Kurtuluş Pitbulls erkek 3e3 basketbol takımımız iki gün süren müsabakalarda şampiyonluk için çıktığı maçta süpriz bir şekilde yenilince averajla 3.lük kürsüsüne çıktı.

3e3 Basketbol ve Kurtuluş Pitbulls

Kurtuluş Pitbulls erkek 3e3 basketbol takımımız şampiyon olmak için parkeye çıktı. Ancak kazanması gereken bir maçı kaybedince sıralama sayı averajına kaldı.

Sayı averajı sonucunda Şişli 3.sü olarak kürsüye çıktı. Sportmence yarışmayı ilke edinen oyuncularım Maşallah, Cemal, Ekin, Even ve Beşiktaşlıya sonraki basketbol kariyerinde başarılar dilerim.

Kurtuluş Pitbulls'un 3e3 Basketbol Turnuvası Hikayesi

İlk gün Beşiktaşlının oldukça formsuz olduğu bir gün geçirdik. Geçen yıl takımına kan kazandıran ve kupaya uzanmamızı sağlayan Maşallah her iki günde de beklenen performanstan uzaktı.

Ekin önümüzdeki günler için çok olumlu sinyaller verdi. Kendisinin önümüzdeki sezonda yıldızlaşmasını seyretme ihtimalimizin olduğu bir basketbol sergiledi. Ekin'in bu sezon kulüp müsabakalarında izlenmesini öneririm.

Takım kaptanı Cemal ilk gün takımını iyi idare etti. Ancak ilk günün verdiği kas yorgunluğu ikinci günde onun performansının aşağıda kalmasına sebep oldu. Genel olarak takımına iyi liderlik yaparak 3e3 basketbol yarışmalarında kupa almamızı sağladı.

Even takımımızın yıldızıydı. Ancak ikinci gün oldukça kötü kararlar vererek oynadı. Bu da süpriz bir mağlubiyet almamıza yol açtı. Kendisinin tekrar toparlanarak mükemmel basketbol oynayacağından eminim.

Genç Kurtuluş Pitbulls İkinci Kez Kupayı Aldı

Sonuç olarak iki yıl üst üste basketbolda kupa almayı başaran Kurtuluş Pitsbull  basketbol takımının başarılı olduğunu düşünüyorum.

Okulumuza 3e3 basketbolda kupa kazandıran Kurtuluş Pitsbull'un basketbol turnuvasında da başarılı olacağını düşünüyorum.

Basketbol turnuvasının başlayacağı yakın zamanda Kurtuluş Pitsbull'a yürek dolusu başarılar dilerim. Sportmence yarıştıkları için ayrıca övgü almayı hak eden oyuncu öğrencilerim; Cemal, Maşallah, Ekin, Even ve Beşiktaşlıyı tekrar tebrik ederim.
Paylaş:
spacer

1 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.