İTÜ Altyapısı Seçme Düzenliyor

 Basketbol süper liginde toplam 5 şampiyonluğu olan ve eski ihtişamlı günlere dönmek isteyen İTÜ altyapısını güçlendirmek amacıyla hafta sonu seçme düzenliyor.

Türkiye basketbolunun mihenk taşı olan, yetiştirdiği yüzlerce oyuncunun yanında 5 süper lig şampiyonluğu, 2 birinci lig şampiyonluğu, 1 bölgesel lig şampiyonluğunun yanında çeşitli kupaları müzesinde bulunduran İTÜ 2024-25 sezonu öncesinde büyük altyapı seçmesi düzenliyor.

İTÜ Altyapısı Seçme Düzenliyor

İTÜ Alyapısında Yer Almak İstiyorsanız

Efsane günlerini yeniden inşaa eden İTÜ Spor Kulübü 3-4 ağustos tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü Merkez spor salonunda basketbol seçmesi düzenleyecek.

Seçmelere katılmak isteyen genç basketbolcu adayları önden randevu alarak deneme antrenmanlarına katılacak. Başarılı olan genç basketbolcu adayları İTÜ altyapısının yeni yıldız adayları olarak altyapı takımlarında forma giyme şansları bulacaktır.

İTÜ Spor Kulübünde Oynamak Neden Önemlidir?

İTÜ Spor Kulübü Türkiye basketbolunun günümüze kadar gelmesinde önemli bir role sahiptir. Özellikler 70’li yıllarda hem A takımıyla hem altyapısıyla yenilmez olan İTÜ; bünyesinde sayısız kupalara kazanmanın yanında yüzlerce yıldız basketbolcu yetiştirmiştir.

İTÜ Spor Kulübü bünyesinde yer almış bazı usta basketbolcular şunlardır: Kemal Erdenay halen kulübün onursal başkanı olarak görevinin başındadır. Takımda yer alacak genç basketbolcu adaylarımızı zaman zaman büyük usta Kemal abi bireysel olarak çalıştıracaktır.

İTÜ Efsanesi

Hüseyin Alp; seçmelere geldiğinizde salona girmeden önce dev olduğu kadar, yüreği de büyük Hüseyin abinin dev fotoğraflarını göreceksiniz.

Ayrıca seçmenin yapıldığı salona geldiğinizde İTÜ Spor Kulübünün kazandığı dev bir kupayla karşılaşacaksınız. Kupanın üstünde Hüseyin abinin de resmiyle fotoğraf çekebileceksiniz.

Harun Erdenay; Türkiye basketbol tarihinin en iyi kısa oyuncularından biridir. İTÜ Spor Kulübünün başkanıdır. Uzun stopları sonunda şutlarıyla rakip savunmaları darmadağın etmesiyle hala akıllarda yer alır. Altyapıda yer alacak sporcularımızın yaşayan basketbol efsanesi Harun Erdenay’la tanışma fırsatı vardır.

İTÜ Harun Erdenay

İTÜ Spor Kulübünde yer edinmiş diğer büyük usta basketbol insanları şunlardır; Zeki Tosun, Cihansever Yeşildağ, Reşat Güney ve adını sayamadığım pek çok basketbol büyük ustasının yolu İTÜ Spor Kulübünden geçmiştir.

İTÜ Spor Kulübü Seçmeleri Bilgisi

Hafta sonunda iki gün sürecek olan seçmelere katılacak basketbolcu adayları gruplarına göre aşağıdaki saatlerde spor kıyafetleriyle hazır olması gerekir. İletişim numaralarını arayarak antrenmana katılacağınız gün ve saate kaydınızı yapabilirsiniz.

Seçme tarihi ve yeri: 3-4 Ağustos İTÜ Ayazağa Merkez Spor Salonu
U18 seçme saati: 10:00
U16 seçme saati: 11:00
U14 seçme saati: 12:00
U12,11,10 seçme saati: 13:00
İletişim bilgileri: 0531 623 0274 – 0507 335 6187

İTÜ Altyapı Seçmesi

Haydi genç basketbolcu adayları; efsane İTÜ Spor Kulübünde yer almak için deneme antrenmanlarına katılın.

Seçmelere katılacak tüm basketbolcu adaylarına başarılar diler, basketbolculuk yollarının açık olmasını dilerim.
Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.