Basketbol Yerel Ligler Takvimi

 Basketbol yerel ligler takvimi açıklandı. İstanbul basketbol altyapısı takvime göre programını yürütecektir.

Basketbol maçlarının oynanacağı statü ve salonlar daha sonra açıklanacaktır. Ancak belli olan basketbol yerel ligler takvimine göre takımlar hazırlıklarını şekillendirdi.
Altyapı Takvimi

İstanbul Yerel Ligler Takvimi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde İstanbul basketbol altyapı ligleri 2024-25 sezonu takvimi basketbol okulları ve kulüplerine duyuruldu.

Altyapı basketbol ligleri Türkiye Basketbol Federasyonu talimatlarına uygun olarak kadın ve erkek kategorilerindeki yaş gruplarına göre basketbol takvimde yer alacak.

İstanbul altyapı basketbolunda yarışacak takımlar takvimi esas alarak vize, lisans işlemleri ve antrenman metotlarını şekillendirmeye başladı.

2024-25 sezonunda İstanbul Altyapı liglerinde yer alacak tüm basketbol takımlarına şimdiden başarılar dilerim.

İstanbul Yerel Ligleri 

Basketbol yerel ligler takvimine göre İstanbul'daki yerel lig müsabakaları 28 Eylülde başlayacak. Yarışmalar U14, U16, U18 yaş kategorilerinde kadın ve erkeklerde takvime uygun olarak sonuç bildirimleri gerçekleştirilecektir.

Bunun yanında daha küçük yaş kategorilerinde kadın ve erkekler müsabakalarının yanında Amatör Küme büyükler maçları da sahne alacak. 

Büyük bir heyecana sahne olan İstanbul basketbolunda yarışmalara katılacak tüm basketbol takımlarının umdukları bir sezonu geride bırakmasını ümit ederim.

Takvim Nasıl Şekillendi?

İstanbul basketbol yerel ligleri; büyükler, ümitler, U18, U16, U14 kategorilerinde 28 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. U10, U11 ve U12 kategorileriyse 1 Aralık 2024 tarihinde başlayacaktır.

Aşağıdaki tabloda İstanbul yerel liglerinin kategorilere göre başlama ve sonuç bildirim tarihlerini görebilirsiniz. İstanbul ilini temsil edecek tüm takımlarımıza şimdiden başarılar dilerim.

İstanbul Yerel Ligler Takvimi

Yerel Takvime Göre Kulübüm İTÜ

Kulübüm İTÜ Spor Kulübü olarak 2024-25 takviminde amacımız altyapı basketbol takımlarımızı yavaş yavaş yeniden Seri A liglerine yükselmesidir. Bu çerçevede İTÜ U14, U16 ve U18 takımlarıyla Seri B'den yükselerek yeniden Seri A'ya çıkmayı hedeflemekteyiz.

İTÜ Spor Kulübü A takımıyla önce büyük erkeklerde sonrasında EBBL'de mücadele edecektir. Bu bağlamda altyapısını güçlendiren İTÜ ilerde A takıma yükselecek genç basketbolcu adaylarını yetiştirmektedir.

Kulübüm İTÜ Spor Kulübüne yerel ligler 2024-25 takviminde sonsuz başarılar dilerim. Umarım U16 takımımla yeniden İTÜ sloganları salonları dolduracaktır.  

Bombeleski bombeleski bom bom bom, teknik teknik zıp zıp zıp.
İTÜ Spor Kulübü

 

Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.