Özel Bir Sokak Basketbol Turnuvası

 Kocaeli Yardım Gönülleri Derneği Körfezde çok özel bir sokak basketbol turnuvası düzenledi. Sosyal sorumluluk üstlenen dernek yardıma muhtaç aileler ve çocuklar için sokak basketbolunda şutlarını çembere gönderdiler.

Körfezde düzenlenen 3x3 sokak basketbolu turnuvasında gelirler yardıma muhtaç ailelere destek amacıyla yapıldı. Turnuvayı düzenleyen eski oyuncum 3x3 sokak basketbolunu organize eden eski oyuncum Enes Şahin ile büyük gurur duyuyorum.

Körfez Sokak Basketbolu


Körfez'de Sokak Basketbolu

Kocaeli-Körfez'de ilk defa 90'lı yıllarda basketbol turnuvası düzenlemişti. 20 yılı aşkın bir süredir orada 3x3 sokak basketbol turnuvası düzenlenmiyordu. Enes Şahin'in girişimleriyle atıl halde bulunan Körfez'deki basketbol sahası yenilendi. Körfez halkına 3x3 sokak basketbol turnuvasıyla yeniden kazandırıldı.

Çocukluğumun ve gençliğimin ilk evresinin geçtiği bu açık basketbol sahası umarım Körfez halkına basketbolu yeniden kazandırır ve sevdirir. Basketbol sahasının kapılarını yeniden açmaya önayak olan eski oyuncum Enes Şahin'e sonsuz teşekkür ederim.

Körfez'de düzenlenen 3x3 sokak basketbolu turnuvası hakkında eski oyuncum Enes Şahin duygularını şöyle ifade etti:
90'lı yıllarda sonra ilk kez gerçekleştirilen sokak basketbolu turnuvasını organize edebilmenin mutluluğu ile destek veren, izlemeye gelen, sahada ter atan basketbol severlere teşekkür ederim. Çocukluğumda baskeboldan keyif aldığım insanlarla bir araya gelmekten ise büyük mutluluk duydum.

 

Sokak Basketbolundaki Duygusal Anlar 

Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği basketbol sahasına uzun yıllardan sonra gitmek benim için de çok duygusaldı. Körfezdeki ilk sokak basketbol turnuvasını düzenleyen biri olarak uzun yıllar sonra yeniden gitmek çok duygusaldı.

Eski oyuncularımı, baskebol insanlarını, oradaki arkadaşlarımı görmek gerçekten tarifi zor duygular yaşattı. Enes Şahin'in bayrağı devraldığını görmek son derece mutluluk verici oldu. Umarım Körfez'de sokak baskebolu bir gelenek olur.

Sokak Basketbolu ile Hayat Birlikte

Basketbolun birleştirici gücünün sihrine her zaman inandım. Bu tip sosyal sorumluluklar basketbolun birlikte hayatın birlikte olabileceğini göstermiştir. Yıllar önce basketbol ile aşılamaya çalıştığım bu sevgi, Enes Şahin'in sokak basketbolu turnuvasıyla vücut bulmuştur.

Basketbol sadece profesyonel bir işe yaramaz. Basketbol sosyal sorumluluk ile geniş çevrelere ulaşır. Basketbol sayesinde bir yüz bile gülümsetebiliyorsak ne mutlu bize derim.

Basketbolun sevgisiyle kalın.

Sokak Basketbolundan Görüntüler



Enes Şahin'den sokak basketbolu açılışı


Paylaş:
spacer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.