Euroleague 2024 Final Four Biletleri Satışa Çıkıyor

Turkish Airlines Euroleague Final Four biletleri satışa çıkıyor. 19 Aralık 2023 salı günü saat 9:00'da online euroleague final four biletleri alınabilir.

Berlin 2024 Final Four

Euroleague Final Four Berlin 2024


Euroleague final four müsabakaları bu sezon Almanya'nın Berlin kentinde oynanacak. Basketbolun en büyük kupası olan euroleague final four periyoduna Almanya 3. kez ev sahipliği yapacak.

Euroleague final four müsabakaları 24-26 Mayıs 2024 tarihinde Berlin'de sahne alacak. Euroleague final four biletleri 18 Aralık günü ön satış pençeresi açılacak. Basketbolseverler euroleague final four biletlerinin satışını ise 19 aralık günü yapabilecek.

Berlin 2024 Final Four Periyodu


Euroleague bu yıl farklı bir formatla oynanmaktadır. Normal sezon, play in, play off ve final four etaplarıyla sezonun şampiyonu belirlenecek.

Berlin'de düzenlenen ilk euroleague final four periyodunu Panathinaikos kazanarak şampiyon olmuştu. Bu sezon Panathinaikos'un antrenörlüğünü temsilcimiz Ergin Ataman yapmaktadır. Euroleague tarihinde 2 kere üst üstü şampiyon olan 3 koçtan biridir. Euroleague final four periyodunun ikincisini CSKA Moskova kazanmıştı. 

Üçüncü final four periyodun düzenleneceği euroleague Berlin 2024 final four etabına temsilcilerimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'yu görmeyi umut ediyorum. Bir diğer dileğim ise yine temsilcimiz Ergin Ataman'ın da euroleague final four periyodunda yer almasıdır.

Euroleague Final Four Berlin 2024 Biletleri


Euroleague final four biletleri 19 Aralık 2024 salı günü satışa sunulacak. Biletler www.f4tickets.com adresinden satın alınabilecek. Euroleague basketbol severlerin yoğun ilgisinin olacağını öngörmektedir.

Bu vesileyle yeniden temsilcilerimiz Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos'un koçu Ergin Ataman'a başarılar dilerim. 
Paylaş:
spacer

4 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.