Özel Olimpiyatlar Avrupa Basketbol Haftası

Özel olimpiyatlar avrupa basketbol haftası 28 Kasım-3 Aralık tarihlerini kapsamaktadır. Özel olimpiyatlar Türkiye olarak sosyal sorumluluk kapasımda ben de 3x3 Karma basketbol turnuvasında yer aldığım için mutluyum. Özel olimpiyatlar avrupa basketbol haftasında 50'nin üzerinde katılımcıyla basketbol keyfi yaşadık.

EBW

Özel Olimpiyatlar Avrupa Basketbol Haftasında Neler Yaptık?

Özel Olimpiyatlar Türkiye tarafından özel olimpiyatlar avrupa basketbol haftası kapsamında 3x3 karma basketbol turnuvası yaptık. Özel olimpiyatlar avrupa basketbol haftası kapsamında ulusal kadın ve erkek takımlarının kurulması amacıyla bir tarama gerçekleştidik. Önümüzdeki zamanda kadın ve erek 3x3 basketbol takımlarıyla antrenmanlara başlamayı hedeflemekteyiz.

Özel olimpiyatlar avrupa basketbol haftası kapsamında düzenlenen basketbol turnuvasına 32 özel sporcuya 24 partner sporcu eşlik etti. Özel olimpiyat avrupa basketbol haftası etkinliklerine basketbol ustalarından Tutku Açık, Muratcan Güler, Gürol Karamahmut eşlik etti. 

Bunların yanında basketbol camiasından ve basınından Ali Emre Dedeoğul, Gökhan German, Ümit Avcı, Barbaros Çıdal da özel olimpiyatlar basketbol haftası etkinliklerinde yer aldı.

Özel Olimpiyat Avrupa Basketbol Haftasında Basketbol

Sosyal sorumluluk kapsamında Özel Olimpiyatlar Türkiye ile yaptığım özel olimpiyatlar avrupa basketbol haftasında yer almaktan büyük gurur duyuyorum. Basketbol ustalarının özel sporcularımla buluşması ayrıca keyifli bir zamandı.

Özel Olimpiyat Avrupa Basketbol Haftasında 3x3 Karma Basketbol Turnuvası

Özel olimpiyatlar avrupa basketbol haftası kapsamında 3x3 karma basketbol turnuvasına toplam 8 takım katıldı. Kıyasıya mücadele eden kadın ve erkek sporcularımızı yürekten tebrik ederim.

3x3 karma basketbol turnuvasında 2 grupta 8 takımın müsabakaları 10 dk/21 sayı üzerinde oynandı. Özel olimpiyatlar avrupa basketbol haftasında düzenlenen 3x3 karma basketbol turnuvasında dereceye giren sporculara madalyalarını basketbol ustalarından Tutku Açık ve Muratcan Güler taktı.

Özel Olimpiyatlar Avrupa Basketbol Haftasında Yer Alan Katılımcılara Özel Teşekkür

"Bana kazanma şansı verin, kazanamazsam bile çabamda cesur olmama yardım edin." sloganıyla çıktığım bu yolda destekleri için Özel Olimpatlar Türkiye'ye teşekkürlerimi sunarım.

Özel olimpiyatlar avrupa basketbol haftası kapsamında basketbol sahasında bizlerle yer alan özel sporculara, partner sporculara, basın mensuplarına, bizlerle olan basketbol ustalarına, Toyota Türkiye çalışanlarına özel sporcularla basketbol oynadıkları için saygılarımı sunuyorum.

Özel sporcularla katılmak için ve gönüllü olmak için benimle iletişime geçebilirsiniz.
Paylaş:
spacer

3 yorum:

  1. Özel sporculara yaptığınız bu özveri için size çok minnettarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üniversitedeki hocalarımdan aldığım bir erdemdir. Çok teşekür ederim bu yorumunuz için.

      Sil
  2. Hocam emeğinizin hakkı ödenmez

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.