100. Yıl Koşusu

Okulum Cumhuriyetin 100. yıl koşusuna katılmak için kadın ve erkeklerde atletizm takımı kurdu. Yarışmalardan 2 hafta önce okulumuz atletizm takımı için seçme düzenlemişti. Atletizm takımına 20 öğrenci katıldı. 20 öğrenci arasında arasından 6 erkek 6 kız olmak üzere toplam 12 öğrenci seçmeleri geçti. 

Atletizm 100. Yıl Koşusu

100. Yıl Koşusunun 3.lük Hikayesi

Atletizm yarışmasına artık bir gün  kalmıştı. En iyi koşan öğrencilerimizden ikisi 100. yıl koşusundan önce sakatlandılar. Sakatlık yaşayan öğrencilerimiz dışında bir koşucunun da hafif sakatlığı bulunuyordu. 

Atletizm takımında erkeklerde 3 kişi kalmıştık. Artık takım halinde 100. yıl koşusunda erkeklerde ferdi olarak yarışacaktık. 

100. Yıl Koşusu Günü 

100. yıl koşusunda yarış günü etkinlik alanına sakatlar dahil tüm öğrencilerimiz geldi. Sakat öğrencilerimizden Enes Bali ve Ahmet Bilgesu yarışmak istediğini söyledi. Gerekli sağlık kontrollerinden sonra 100. yıl koşusuna katılmalarında bir sakınca görülmedi. Artık Cumhuriyetin 100. yıl koşusunda erkek takımı 5 kişi oldu.

100. yıl koşusunda her okulun ilk 4'e giren sporcularının dereceleri alınarak sıralama yapılacaktı. 100. yıl koşusuna Kurtuluş Anadolu Lisesi erkek atletizm takımı iyi başladı.

100. Yıl Koşusu Nasıldı? 

Yarış başladığında sporcularımızdan birinin sakatlanmasıyla 100. yıl koşusunu terk etti. Böylece 100. yıl koşusunda takımımız 4 kişi kaldı. Değerlendirmeye alınmamız için dört sporcumuzun yarışı tamamlaması gerekti. 

Kalan dört sporcu öğrencimizin 100. yıl koşusunda başarılı oldular. Böylece okul atletizm takımımız Cumhuriyetin 100. yılı koşusunda takım olarak 3. olmayı başardı.

Sporcu öğrencilerimizin bir sonraki koşuda daha iyi derece yapacaklarına inanıyorum. güvenimiz tam diğer yarışmalarda antrenmanlı bir şekilde katılıp hepsinde derece yapacaklarından eminiz bir sonraki yarışmaları tekrardan eklemek üzere...
Paylaş:
spacer

1 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.