Okulumda Atletizm Takımı Seçmeleri Yapıldı

2023-24 sezonu için okulumda Atletizm branşından kros takımı seçmeleri yapıldı. Atletizm takımı seçmelerine ilgi oldukça yoğun oldu.

Atletizm branşının alt dalı olan ilk kros yarışmaları Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında Maçka Parkı koşu parkurunda düzenlenecek. Atletizm takımı seçmeleri yarışmanın olacağı parkurda yapıldı.

Kros Takımı Seçmeleri

Atletizm Takım Seçmeleri

Okulum atletizm takımı seçmeleri Maçka parkındaki koşu alanında gerçekleşti. Seçmelere 8 kadın, 10 erkek öğrenci katıldı.

Kadınlarda 800m, erkeklerde 1000m seçmelerinde başarılı olan öğrencilerimiz Şişli Kurtuluş Anadolu Lisesi Kros takımına girmeyi başardılar.

Atletizm Takımı

Seçmeler sonunda atletizm takımına girmeyi başaran öğrencilerimiz şunlar oldu:

Erkeklerde; Bali, Oğuz, Ahmet, Mehmet, Hasip, Arda.

Kadınlarda; Zeynep, Eylül, Narin, Nurcan, Senay ve Melek okulum atletizm seçmelerini kazanarak takıma giren öğrencilerimiz oldu.

İlk Yarış Cumhuriyet Koşusu

Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Şişli içesinde düzenlenecek Cumhuriyetin 100. yılı koşusuna katılacak öğrencilerimize şimdiden başarılar dilerim.

Atletizm takımımız için önemli olan yarışmalara katılıp sportmence tamamlamalarıdır. Bunun yanında kazanacakları dereceler elbette takdir edilecektir.

Öğrencilerime sporun önemini bu bağlamda vurgulamaktayım. Atletizm takımı seçmelerinde başarılı olan sporcu öğrencilerime şimdiden başarılı bir yarış dilerim.
Paylaş:
spacer

1 yorum:

  1. harikasınıx hocam başarılarınızın devamını bekliyoru

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.