Efsane İTÜ Basketbol Takımı

 "Bombeleski bombeleski bom bom bom teknik teknik zıp zıp zıp." basketbol sahalarında viral olmuş İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü basketbol takımının meşhur tribün sloganıdır. İTÜ basketbol takımı, Türkiye Süper Liginde 4 şampiyonluğa sahip bir basketbol kulübüdür.

İTÜ Spor Kulübü

2023-24 sezonunda İTÜ basketbolunda antrenör olarak anlaşmaya vardım.


İTÜ Basketbol Takımı Efsanelere Emanet?

Yıllar içerisinde eski ihtişamını kaybeden İTÜ yeniden basketbol camiasında söz sahibi olmaya çalışmaktadır. İTÜ basketbol takımının idari yönetiminde basketbol büyük ustası efsane Kemal Erdenay yer almaktadır. Ayrıca canlı izlediğim büyük usta Harun Erdenay da bulunmaktadır.

Efsane İTÜ basketbol takımı tribünlerde yeniden "Bombeleski bombeleski bom bom bom teknik teknik zıp zıp zıp." sloganı atmak için yola çıktı. Bunun için İTÜ basketbol altyapısı yeniden yapılanmaya başladı.

İTÜ Basketbol Takımında Hangi Yıldızlar Geçti?

Efsane İTÜ basketbol takımı sayısız yıldızlar yetiştirdi. Türk basketbolunun mihenk taşı olan pek çok oyuncu İTÜ basketbolun Gümüşsuyu kampüsündeki parkelerin tozunu yutmuştur. 

İTÜ basketbol takımında şu büyük ustalar yer almıştır: Kemal Erdenay, Hüseyin Alp, Nuri Tan, Yalçın Granit, Cavit Altunay, Mehmet Baturalp ve adını daha sayamadığımız onlarca yıldız yer aldı. İTÜ basketbolunda oyunculuk, antrenörlük ve yöneticilik yapan bu büyük ustalara şükranlarımı sunarım.

1953 yılında kurulan İTÜ basketbol takımının Türkiye Basketbol Süper liginde 4 şampiyonluğu bulunmaktadır. Altyapıda 5 kere art arda Türkiye şampiyonluğu yaşamış bir camiadır. İTÜ basketbolu altyapıdan yetiştirdiği sayısız oyuncuların yanında onlarca kez Türkiye şampiyonluğu da yaşamıştır.

Efsane İTÜ Basketbolu Yeniden Yapılanıyor

Efsane bir geçmişi olan İTÜ basketbol takımının yeni yapılanmasında yer almaktan büyük gurur duyuyorum. Yeni kulübüm İTÜ basketboluna yakışır bir basketbol oynatmak için 2023-24 sezonu itibariyle İTÜ basketbol ile sevinçlerimi ve üzüntülerimi paylaşacağım.

Büyük usta efsane basketbol insanlarının anılarını hakkıyla potalarda taşımak için bana bu büyük görevi veren İTÜ basketboluna teşekkürü bir borç bilirim.

İTÜ Basketboluna Katılmak için;

Altyapısıyla yeniden basketbolda söz sahibi olmak isteyen İTÜ basketbol takımına katılmak için deneme antrenmanlarına tüm yaş grubu basketbolcu adayları katılabilirler. Tüm sezon boyunca kulübüm İTÜ ile her genç basketbolcu adaylarını deneme antrenmanlarına almaktayız. 

Gümüşsuyu ve Ayazağa kampüsündeki salonlarımızda yapılan antrenmanlara tüm basketbolcu adaylarını buradan davet ederim.

Deneme antrenmanlarına katılmak için lütfen iletişime geçip önceden randevu alınız.

Efsane İTÜ Basketbolundan Birkaç Kare

Efsane İTÜ Basketbolu1

Efsane İTÜ Basketbolu2

Efsane İTÜ Basketbolu3

Efsane İTÜ Basketbolu4

"Bombeleski bombeleski bom bom bom teknik teknik zıp zıp zıp." 
Paylaş:
spacer

6 yorum:

  1. Arda Yıldırım5 Ekim 2023 15:42

    Hayırlı olsun hocam

    YanıtlaSil
  2. yeni takımınızda başarılar hocam

    YanıtlaSil
  3. yeni yılda birlikte başarılı bir sezon geçiririz inşallah hocam 🙏

    YanıtlaSil
  4. inşallah yeni takımınızda başarılı olursunuz hocam

    YanıtlaSil
  5. nice şampiyonluklara

    YanıtlaSil
  6. İtu basket takımına başarılar dilerim

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Basketbol ile ilgili fikir alış verişi için iletişime geçebilirsiniz.